Welkom

Dit najaar gaan we naar de Hoge Venen!

De Hoge Venen zijn op hun mooist in de herfst.

Natuurliefhebbers kunnen er in een kwartiertje met de auto of de bus middenin staan. Wat een gezicht als de natuur de herfstkleuren aanneemt.

Ook al worden de dagen al korter, de fiets is nu nog een goede reisgezel. In ons erkende "Bike & Sleep Hotel" zijn fietsers van harte welkom.

Het centrum van ons mooie stadje Eupen is te voet in vijf minuten te bereiken. Een virtuele stadswandeling op "eupenlives" geeft u een voorproefje van de vele goed bewaarde lakenwevershuizen. In het stadsmuseum kunt u meer te weten komen over het verleden van de stad. 

Voor zakenreizigers is het slechts tien minuten naar het Ondernemerspark; dit bevindt zich bij het knooppunt van de autosnelweg Luik - Aken - Eupen.

Eten in het hotel

Ontbijt (à € 12,50)

Een klein maar heerlijk buffet met verse regionale en biologische producten wacht op u in de ochtend vanaf 7 uur op weekdagen en vanaf 7:30 uur in het weekend. 

Of u nu eerst naar het vruchtensap grijpt of liever begint met een warme koffie of thee - de keuze is aan u. Natuurlijk kunnen we ook warme chocolademelk voor u klaarmaken.

De verschillende broodjes of boterhammen kunt u beleggen met ham, worst, kaas of mild gerookte zalm. Voldoe aan uw zoete trek met onze jam, honing, of chocoladepasta.

U kunt onze vers gesneden fruitsalade ook alleen eten of combineren met muesli en yoghurt.

Natuurlijk bereiden wij al onze eieren vers en volgens uw wensen.

 

Diner in ons restaurant FineFood

Elke dag, behalve zondag, bieden wij een driegangenmenu (€ 39) met keuzemogelijkheden vanaf 18 uur. Dit wordt geserveerd in ons restaurant met open keuken. Natuurlijk kunt u ook een enkel gerecht van de kaart kiezen. 

De herfst is ook het seizoen voor wild. Vanaf half september staat er wild uit de bossen van de Eifel op het menu.

Neem contact met ons op om een reservering te maken: anja.kreins@fine-food.be of op +32 (0)87 55 62 60.

Kamers

Alles is gedaan om u een rustgevende nacht bij ons te laten doorbrengen. Het evenwichtige binnenklimaat in de kamers wordt bepaald door twee natuurlijke materialen: hout en klei. De kamers zijn ingericht in een rustiek-chique stijl. Alle meubels zijn gemaakt van massief hout. Dit geeft de kamers een huiselijke gezelligheid in een comfortabele, huiselijke sfeer. Wij nodigen u uit in een wereld die u met al uw zintuigen kunt ervaren: adem de pittige geur van hout in, voel onze rustieke houten meubels en ontspan in een gezellige sfeer.

Alle zestien kamers zijn tweepersoonskamers. Natuurlijk kunt u deze kamers ook voor alleengebruik boeken. 

Alle verdiepingen zijn met de lift bereikbaar, ook de kamer met rolstoeltoegankelijke badkamer. Rolstoelgebruikers kunnen deze kamer zelfstandig verlaten via het kleine terras buiten.

Hygiënische maatregelen

- Ontsmettingsmiddelautomaten bij de receptie en op alle verdiepingen.

- Voor ieders veiligheid: mond-neus bescherming en afstandsregels.

- Het wasgoed wordt gewassen op minimaal 60°C.

- De kamers worden ontsmet met een ozonproces.

- Alle kamers hebben individuele ventilatie.